باشگاه اسب سواری ارومیه را ما برای شما معرفی خواهیم کرد ب ما همراه باشید
باشگاه اسب سواری ارومیه
بهترین باشگاه اسب سواری ارومیه:
باشگاه سوارکاری آراز اسب ارومیه 09141414339 امامزاده روستای ایدینلو
باشگاه سوارکاری پگاسوس 09128356892 جاده ارومیه-مهاباد
باشگاه سوارکاری و پرورش اسب ستارخان 09123712499 کیلومتر 18 جاده دریا، بندر گلماخانه، رو به روی هتل ستارخان
باشگاه سوارکاری زئوس09144405306 جاده 3 كيلومتری جاده سلماس، مسير رفت روس
باشگاه آتا09900390663 جاده سنتو، جنب کارخانه سیب تاک
فرحان09143466653 جاده دریا، بالاتر از زندان، روبروی دانشگاه علم و فن
قوشا چای09144817479 میاندوآب اتوبان ولایت .نرسیده به روستای یاغلان تپه ، سمت راست، روی کانال آب
آیا اسب سواری دشوار است؟
تمرین اسب سواری و شروع آن نسبتاً ساده است، حداقل میتوانید برای شروع به باشگاه سوارکاری سر بزنید و اصول اسب سواری را از نزدیک مشاهده کنید. اگر علاقهمند شدید، میتوانید پیگیر آموزش اسب سواری شوید و مهارتهای سوارکاری خود را بهبود ببخشید و دانش بیشتری در مورد اسب به دست آورید.
سرعت پیشرفت مهارت سوارکاری، مانند هر مهارت دیگری، به فرد و هدف او بستگی دارد. میتوانید صرفا برای لذتبردن از سوارکاری، پی آموزش اسب سواری را بگیرید و یا به دنبال انتخاب سوارکاری به عنوان رشته تخصصی ورزشی باشید.
از لوازم سوارکاری مناسب استفاده کنید
ممکن است واضح باشد، اما صرف نظر از سبک سوارکاری موردنظرتان (سوارکاری غربی یا انگلیسی)، احتمالا نمیخواهید با دامن یا صندل ساحلی در باشگاه اسب سواری ظاهر شوید. شلوار بلند و کفش مناسب ضروریترین لوازم سوارکاری هستند. هر کفش جلوبستهای ممکن است به کارتان بیاید، اما اگر یک جفت چکمه پاشنهکوتاه داشته باشید (که پاشنهاش از ۴ سانتیمتر بیشتر نباشد)، ایدئال خواهد بود. کفش خوب مانع لیز خوردن پاهایتان در رکاب میشود.
چگونه برای اولین بار اسب سواری کنیم؟
بهترین باشگاه اسب سواری ارومیه:
در اینجا نکاتی را گرد آوردهایم که برای اولین سوارکاری شما مفید خواهند بود:
- صدالبته که برای آموزش اسب سواری به اسب نیاز دارید که باشگاه سوارکاری در اختیارتان قرار میدهد.
- باید شلوار سوارکاری، چکمههای سوارکاری با کف چرمی، کلاه ایمنی، لباس راحت و دستکش سوارکاری داشته باشد. این اقلام را میتوانید در یک فروشگاه سوارکاری خریداری کنید.
- اگر آموزش اسب سواری شما در طبیعت انجام میشود، به یک بطری آب، ضد آفتاب برای صورت، گردن، بازوها و دستها نیز نیاز دارید، بهخصوص اگر سواری چندین ساعت طول بکشد. توصیه میشود به صورت گروهی سوارکاری کنید. همراه داشتن جعبه کمکهای اولیه نیز مناسب است.
- اگر صاحب اسب هستید، بسته به فعالیتتان، به این تجهیزات نیاز دارید: زین سواری مناسب (حتما با مشاوره خریداری کنید)، لگام با افسار و دهنی، یک هالتر برای داخل و خارج، احتمالاً یک شلاق سوارکاری، نعل.
- برای مراقبت از اسب، داشتن بیمه نامه حوادث توصیه میشود. اگر در آموزش اسب سواری، به تدریج، تحت هدایت مربی سوارکاری خبره با اسب سواری آشنا شوید، سوارکاری خطرناک نیست. آموزش خوب، مبنای ایمنی در ورزش سوارکاری است؛ و البته تجهیزات مناسب.
- درست است که از همه طیف میتوانند مخاطب سوارکاری و آموزش اسب سواری باشند، اما بهتر است برای سوارکاری تناسب اندام خود را حفظ کنید.
- به اسب خود بیاموزید که سوار و پیادهشدن را از هر دو طرف بیاموزد.
- سطح مهارت خود را بدانید. یکی از هنرجویان مدرسه سوارکاری، در حال تاختن با اسب، به اسب اشاره میکند که بچرخد. او تعادلش را از دست میدهد و سه مهره از کمرش میشکند. توانایی خود را بیش از حد تخمین نزنید. به یاد داشته باشید که اسب در درجه اول میخواهد از خودش مراقبت کند
- زمانی که در آموزش اسب سواری شرکت میکنید، هرگز افسار را دور دست یا بازوی خود نپیچید.
- در آموزش اسب سواری، تمام مدتی که سوار بر اسب هستید، پاهای خود را در رکاب نگه دارید.
- قبل از زینکردن، اسب را از نظر کمردرد و غیره بررسی کنید تا آموزش اسب سواری شما با خطر همراه نشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر مشاغل ارومیه کلیک کنید